jump to navigation

Despre

Iti multumim ca ai intrat pe blog. Daca vrei sa afli mai multe despre Teo si despre cum il poti ajuta te rugam sa vizitezi www.lumealuiteo.ro . De asemenea te rugam sa ne ajuti sa popularizam acest site. Trimite tuturor prietenilor tai urmatorul link:

http://www.lumealuiteo.ro/

lumealuiteo

lumealuiteo

Reclame

Comentarii»

1. elena - Octombrie 28, 2010

Ce spuneti d-voastra despre „mizeria umana’ noi am simtit-o acum 4 ani,iar daca acum nu mai avem probleme majore, vreau sa nu va mire, se datoreaza fricii, da acesta este adevarul, dupa ce sotul meu a facut un scandal gen mahala la scoala fiului nostru

lumealuiteo - Noiembrie 1, 2010

Da … foarte multi cunoscuti ai nostri s-au gandit la fel: „nu v-ati dus acolo cu pistolul, cu televiziunea … nu i-ati scos afara de guler, etc.”! Desi „ne-au creat conditiile” pentru o astfel de atmosfera am reusit sa ne abtinem si sa nu actionam impulsiv. Nu spun ca este bine cum am procedat, mai ales ca, in ideea de a se scoate ei „basma curata” ne-au adus tot felul de acuzatii legate de „amenintari si limbaj neadecvat” pe care l-am fi folosit noi, respectiv sotul meu. Am zis sa ne vedem rezolvata problema odata … ceea ce au facut ei („oamenii scolii”) este penal, dar pentru a demonstra asta trebuie sa-ti fixezi niste obiective neconstructive, in detrimentul a ceea ce trebuie facut mai departe pentru Teo!
Va doresc numai bine si mult curaj!

2. elena - Aprilie 26, 2012

Astazi, dupa mult timp, am intrat pe blogul d-voastra, va multumesc acum pt. urari.Dupa o „vizita” la Bucuresti am confirmarea, munca de Sisif pe care am depus-o atatia ani a dat roade suntem „autisti atipici’.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: